Testing, testing...

 

Ensimmäinen kirjoitus, kokeillaan miten tämä toimii. Vihdoin saan aikaiseksi kirjoittaa jotain ylös, aikeissa tämä on ollut jo, ainakin vuoden verran. Ensin tyssäsi siihen että juuri kun ajattelin jotain raapustaa niin kavereilta alkoi tulla omia blogeja ja enhän minä halua olla apinana perässä matkimassa, vaikka ajatuksissa tämä olikin. (Ompas tosi aikuista :) ) No sitten alkoi mammaloma ja pelkällä tabilla en saanut toimimaan, nyt vihdoin on kannettava, kiitos rakkaan mieheni, johon saan kuvat ja jolla toivottavasti onnistuu kirjoittelukin helpommin.

 

Ensimmäisenä työnä oli huppari tytölle, tässä seikkailee ihanat apinat joustofroteella. Kangas on Royal-Tuotteelta tilattua apinapuuta vaaleanpunaisella pohjalla. Kaavana Ottobren  4/2012 Funny Fox.

 

20130807_125825-normal.jpg

 

Meillä tyttö pitää pelkästään mekkoja ja hameita, on siis oikea prinsessa ja kuulemma pikku-veljestä tulee hänen prinssinsä. Saa nähdä onko samaamieltä vielä muutaman vuoden päästä :D Kesällä kävin läpi tytön vaatekaapin raivaten sieltä liian pienet ja sellaiset mitä tyttö ei kuitenkaan päälleen laittaisi. Jäljelle jäi mekkoja, mekkoja ja muutamat legginsit, pari hupparia ja pari puseroa. Nyt sitten pitäisi omaa kangasvarastoa pienentää tekemällä legginsejä ja muutama huppari syksyksi ...ja kuulemma lisää mekkoja :)

 

Kesällä on muutenkin tullut ommeltua jonkun verran, jospa saisin päivitettyä tänne niitä nyt, kun kerran pääsin kirjoittamisen alkuun.