Tuossa kuukausi sitten aloin katselemaan, kun 68cm bodyt alkavat olla tiukkoja tai lyhyitä poitsulle. Kirpparilta ei myöskään löytynyt mitään 74cm vaatetta pojalle järkevään hintaan tai ehjää/siistiä. Joten ratkaisuna oli tehdä itse, kun kerran noita kankaitakin oli hamstrattuna ja sopiva syy ostaa niitä lisää :) Operaatioon kuuluu myös housuja, huppareita ja jumpsuitteja syksyä varten.

Meidän pojalla on ongelma vaatteissa siinä, ettei kaikki ihan sovi. Jäpikkä kun oli 4kk iässä vajaa 8kg ja vain 64cm pitkä. Reisiä löytyy ja toisten bodyjen pukeminen ahdistaa niin puettavaa kuin pukijaa. Merkkivaatteista Meandi on pois suljettu, koska hihat on liian kapeat vanhemmat Metsolat taas masusta ihan makkarankuoria. Parhaiten käy Seppälä, Lindex, Kappahl linja. Myös nämä Ottobren kaavat mitä käytän on kivoja, kun ovat reiluja. Housuissa on samaa ongelmaa, puolipotkarit on pojalla olleet jalassa ehkä kerran, kun ovat järjestään vyötäröltä niin tiukkoja että kestovaipan kanssa tulee vain turhaa huutoa.

 

046-normal.jpg

 

Tässä nämä ihanuudet. Ensimmäisen kangas on Sampsukalta tilattua Kesäilo-trikoota, toisessa Kameleont Design.in palloja ja kolmas Apina-trikoota myöskin Sampsukalta. Kaavana on Ottobre Designin Kisuli muokattuna neppareilla pääaukon viereen. Apinat on olleet jo päällä pariin kertaan, ja on todella kivan näköinen päällä.