Näitä suunnitellessa podin huono kummitäti oloa. Olin nähnyt kummipoikani viimeksi keväällä, enkä ollut käynyt kaksilla edellisillä synttäreillä ja joulunakaan en heille ehtinyt. Olihan noihin tietty syynsä, kuten poikamme syntymä viikkoa ennen synttäreitä viime keväänä ym... Vanhempainrahan pienuus taas rajoitti lahjusten hankkimista, mutta kankaitahan löytyy kaapista aina :) Päädyin tekemään pitkähihaisen t-paidan ja velour-housut syksyä ja talvea varten. Mallinukkena toimi tyttäreni, joka on samankokoinen.

021-normal.jpg

 

Tässä paita, kaava Ottobre 6/2012 Raide, koko 116cm Kangas Nosh Organicsin luomupuuvillaa.

025-normal.jpg

Housuissa kaavana Ottobre 1/2007 Verkkarit 116cm. Kankaat omista kätköistä. Tätä kaavaa muokkasin rajusti. Takaosan kappaleet yhdistin ja jätin farkkusaumat pois, kavensin ja madalsin vyötäröä, että sain resorin ja tein kaaritaskut. Resorin sisällä leveä kumppari, jotta pysyy paremmin ylhäällä. Nämä oli tosi kivat, tosin varmaan olisi joku helpompikin kaava löytynyt ettei näin paljon olisi tarvinnut muokata :D

Tässä vielä yhdessä.

023-normal.jpg

Viedessämme näitä, ei poika malttanut sovittaa ollenkaan. Myöhemmin oli onnistunut sovittaminen eikä olisi kuulemma malttanut riisua pois ollenkaan. Mukava että oli mieluisat :)